Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Bijeenkomst in Zwolle op 10 maart over ontwikkeling community voor pleegouders

Bijeenkomst in Zwolle op 10 maart over ontwikkeling community voor pleegouders

180219_versterken_illustratie_gezin.jpgwoensdag 19 februari 2020 09:10

De NVP, Jeugdzorg Nederland en de VNG ontwikkelen in het programma Versterken van de kracht van pleegouders een online platform voor pleegouders: pleegzorg.nl. In alle fasen van de ontwikkeling betrekken we pleegouders. In maart gaan we met pleegouders in gesprek over de community voor pleegouders die op het platform komt.

Voor de bouw van het platform willen we graag jouw mening over de community van pleegouders die op het platform komt. Bijvoorbeeld over privacy, je profielpagina en onderling contact. Ook leggen we een aantal testartikelen aan je voor. Tenslotte willen we graag je mening over samenbouwenaanpleegzorg.nl: een tijdelijk projectwebsite waarop we iedereen van updates voorzien over de bouw van het platform pleegzorg.nl. Ook krijg je een preview van de video-animatie over pleegzorg.nl. Leuke en belangrijke onderwerpen, waar we je hulp bij nodig hebben.
De bijeenkomst is op 10 maart bij pleegzorgorganisatie Trias in Zwolle. Meer informatie over de bijeenkomst en over aanmelden vind je hier:

Versterken van de kracht van pleegouders
Meer informatie over het programma Versterken van de kracht van pleegouders vind je hier. Wil je benaderd worden voor bijeenkomsten, enquêtes, interviews en/of testactiviteiten voor de ontwikkeling van het online platform voor pleegouders? Meld je aan voor het panel Versterken van de kracht van pleegouders via de button hieronder en je ontvangt voortaan een uitnodiging:

Panel Versterken van de kracht van pleegouders

« Terug

Sluiten