Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Première filmreeks 'Gouden regels in de samenwerking tussen ouders en pleegouders'

Première filmreeks 'Gouden regels in de samenwerking tussen ouders en pleegouders'

dinsdag 11 februari 2020 14:57

Op donderdag 20 februari is de presentatie van de filmreeks 'Gouden regels in de samenwerking tussen ouders en pleegouders'. In de films zie je hoe ouders en pleegouders vanaf de start een goede samenwerkingsrelatie kunnen opbouwen en wat daarvoor nodig is.

Vier koppels van ouders en pleegouders vertellen hun verhalen in vijf korte films. Tijdens de première zijn twee van de vijf films te zien en is er ruimte om na te praten en vragen te stellen. Het filmmateriaal wordt na de première beschikbaar gesteld aan ouders, pleegouders, pleegzorgprofessionals en onderwijs, zodat anderen ervan kunnen leren. Ook is er een handreiking beschikbaar om het filmmateriaal in te zetten tijdens groepsbijeenkomsten of leeractiviteiten, bijvoorbeeld voor pleegouders. 

De films zijn tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Christelijke Hogeschool Ede, entrea lindenhout, Stichting Samen voor het kind en Jeugdbescherming Gelderland. De films zijn mede mogelijk gemaakt door programma Versterken van de kracht van pleegouders.

Meer informatie over de filmpremière, aanmelden en de uitnodiging vind je hier. Alle informatie over het programma Versterken van de kracht van pleegouders vind je hier

« Terug

Sluiten