Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Nieuwsbrief over Actieonderzoek continuïteit pleegzorg

Nieuwsbrief over Actieonderzoek continuïteit pleegzorg

nieuwsbrief actieonderzoek.pngwoensdag 05 februari 2020 13:40

In het Actieonderzoek continuïteit pleegzorg werken we met het Nederlands Jeugdinstituut en Jeugdzorg Nederland aan het voorkomen van breakdowns en aan het terugdringen van uitval van pleegouders. Het laatste nieuws over het actieonderzoek lees je in de nieuwsbrief.

In de nieuwsbrief lees je over ‘oranje’ gezinnen van entrea lindenhout die worden ondersteund om breakdown en uitval van pleegouders te voorkomen. Verder komt het onderzoek ‘Waarom stoppen pleegouders?’ aan bod. De tips en adviezen die hieruit naar voren komen, zijn aanleiding om in gesprek te gaan en te blijven over het belang van continuïteit in de pleegzorg. Ook lees je meer over de praktijkevaluatie van de Richtlijn Pleegzorg, die inmiddels is afgerond. De evaluatie benadrukt dat alleen een richtlijn beschikbaar stellen niet voldoende is om deze in te voeren en toe te passen. Je vindt de nieuwsbrief via de button hieronder:

Nieuwsbrief actieonderzoek

Wil je de nieuwsbrief voortaan via de mail ontvangen? Schrijf je in via de link onderaan de nieuwsbrief. Meer informatie over het Actieonderzoek continuïteit pleegzorg vind je hier.

« Terug

Sluiten