Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Gezocht: testgezinnen voor spelinterventie Happy Hall van Garage 2020

Gezocht: testgezinnen voor spelinterventie Happy Hall van Garage 2020

HappyHall-designthinking-spirit-garage2020-echterontwerp-willemieke-socialdesign01.pngmaandag 27 januari 2020 15:32

Happy Hall is een spelinterventie van Garage 2020 om de succesfactor van een plaatsing in een pleeggezin te vergroten. Wil jij meehelpen aan de ontwikkeling door Happy Hall een maand te testen? Meld je dan aan.

Het hele gezin gaat met Happy Hall aan de slag met emoties door verschillende opdrachten uit te voeren. Zo kom je meer over elkaar te weten en kun je bespreekbaar maken wat er speelt bij ieder gezinslid. Het zet je aan het denken, zet aan tot actie en tot het maken  van verbinding.

In de afgelopen maanden is Happy Hall samen met pleeggezinnen ontwikkeld. De eerste reacties waren positief, maar nu is het tijd voor de échte test. Daarvoor zoekt Garage 2020 tien bestandspleeggezinnen die Happy Hall één maand willen gebruiken tussen begin maart en eind mei, met het hele gezin.

Ben of ken jij een bestandspleeggezin waarbij een pleegkind tussen 6 en 12 jaar oud minder dan een jaar geleden geplaatst is? En wil je met Happy Hall aan de slag? Neem dan contact op via diantha@garage2020.nl of 0614386883. Meer informatie vind je in de flyer die je hieronder kunt downloaden:

Download flyer Happy Hall

« Terug

Sluiten