Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Start pleegoudernetwerk in Amsterdam-Amstelland

Start pleegoudernetwerk in Amsterdam-Amstelland

Cirkel van kinderen.jpgwoensdag 15 januari 2020 08:02

Binnenkort start het eerste pleegoudernetwerk in de regio Amsterdam-Amstelland! We zijn benieuwd hoe dit pleegoudernetwerk er volgens pleegouders uit de regio uit zou moeten zien. Daarom hebben we een korte vragenlijst voor pleegouders uit Amsterdam-Amstelland.

Met de vragenlijst onderzoeken we samen met pleegzorgorganisaties Spirit en William Schrikker Pleegzorg en de gemeente Amsterdam waar pleegouders behoefte aan hebben en op welke manier we een netwerk voor pleegouders kunnen vormgeven. Daarna organiseren we zo snel mogelijk, samen met de gemeente en Spirit en William Schrikker Pleegzorg een eerste bijeenkomst. Wil je op de hoogte blijven over de start van het netwerk en de eerste bijeenkomst? Vul dan je naam en e-mailadres in onderaan het formulier of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Vragenlijst netwerk Amsterdam-Amstelland

Netwerken bij jou in de buurt
De vragenlijst is alleen voor pleegouders uit de regio Amsterdam-Amstelland. Ben je benieuwd of er al een netwerk bij jou in de buurt is? Kijk dan hier. Wil je zelf een netwerk voor pleegouders starten bij jou in de buurt? Neem dan contact op via pleegoudernetwerken@denvp.nl.

« Terug

Sluiten