Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegkinderen en pleegouders in nieuwe clip K3

Pleegkinderen en pleegouders in nieuwe clip K3

k3.jpgwoensdag 11 december 2019 12:39

Studio 100, bekend van onder andere K3, Maya de Bij, Kabouter Plop en Samson en Gert, gaat samenwerken met Pleegzorg Nederland om pleegzorg op de kaart te zetten en nieuwe pleeggezinnen te vinden. Als kick-off van de samenwerking zijn veertig pleegkinderen en twintig pleegouders uit België en Nederland te zien in de videoclip van het nummer 'Jij bent mooi' van K3, die volgende week verschijnt.

K3 legt uit waarom het nummer 'Jij bent mooi' een pleegzorgnummer wordt: “Met dit nummer 'Jij bent mooi' willen we laten weten dat dat helemaal niet hoeft en dat elk kind er mag zijn. Een boodschap die versterkt wordt omdat zowel ouders als pleegouders van pleegkinderen meedansen in de clip.” Het nummer 'Jij bent mooi' van K3 verschijnt 18 december. Vanaf 20 december is de clip met de pleeggezinnen te zien.

Studio 100 verbindt zich onder de noemer Studio100steboven met pleegzorg. Anja van Mensel, CEO van Studio 100: "Met Studio100steboven willen we iets betekenen voor kinderen die door een moeilijke thuissituatie voor korte of langere tijd een ander gezin nodig hebben. Daarom engageren we ons om pleegzorg te ondersteunen en in de kijker te zetten."

Meer informatie over de samenwerking is te vinden op de site van Pleegzorg Nederland.

« Terug

Sluiten