Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegouders gezocht die training willen geven

Pleegouders gezocht die training willen geven

illustratie van de training - 2019.pngdinsdag 10 december 2019 15:30

Als (aspirant) pleegouders een training volgen, heeft het meerwaarde als de trainer zelf ook praktijkervaring heeft. Daarom organiseert het Gezinspiratieplein, in samenwerking met programmateam Versterken van de kracht van pleegouders, de zesdaagse opleiding ‘Training in trainingskwaliteiten’ voor pleegouders die trainingen willen geven. Enthousiaste pleegouders kunnen zich in de training het trainersvak eigen maken en zo hun ervaringen delen. Daarna kunnen ze als expert-trainers gevraagd worden door pleegzorgorganisaties.

Voor wie?
De training is bedoeld voor (ervaren) pleegouders die als trainer aan de slag willen. Pleegzorgprofessionals die zich verder willen ontwikkelen in het trainersvak kunnen zich ook aanmelden voor de training.

Data, tijd en locatie
Data: 3 en 10 februari en 2, 9, 23 en 30 maart 2020
Tijden: 9.30 – 16:30 uur
Locatie: De Glind

Kosten
Door een subsidie van Stichting Kinderpostzegels kunnen pleegouders tegen een gereduceerd tarief deelnemen. De kosten voor de training zijn € 600 of € 1200,-, afhankelijk van de beschikbaarheid van de subsidieplekken. Vanuit het programma Versterken van de kracht van pleegouders wordt geadviseerd dat pleegzorgorganisaties de kosten op zich nemen voor deelname aan de training. Als je hierover een vraag hebt, kun je contact opnemen met Maartje via mgardeniers@denvp.nl

Aanmelden en meer informatie
Ben jij geïnteresseerd in de Training in trainingskwaliteiten? Meld je aan bij het Gezinspiratieplein. Dit kan tot en met woensdag 15 januari 2020. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om training te geven binnen jouw pleegzorgorganisatie of wil je daar meer over weten? Neem dan contact op met je eigen pleegzorgorganisatie. Meer informatie over de training vind je in de flyer (download).

Vragen?
Heb je vragen over de training? Neem contact op met Annemieke de Vries via informatie@gezinspiratieplein.nl of 0342-45 90 24. Heb je vragen over het programma Versterken van de kracht van pleegouders? Neem contact op met Maartje via mgardeniers@denvp.nl

« Terug

Sluiten