Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Poppenvilla’s voor pleeggezinnen

Poppenvilla’s voor pleeggezinnen

29 DollsVilla by Liliane® light 4333.jpgdonderdag 05 december 2019 10:00

Deze week ontvangen 36 NVP-leden een Liliane Poppenvilla. De afgelopen jaren hebben we honderden pleeggezinnen blij kunnen maken met de poppenvilla’s. Voor alle ontvangers van de villa: heel veel plezier ermee en geniet van de mooie momenten!

De Liliane Poppenvilla is een verrijdbaar poppenhuis, gemaakt om kinderen te leren om met andere kinderen samen te spelen en fantasie en creativiteit te stimuleren.

Pleegmoeder Anita Vlemmix ontving de villa vorig jaar en beschreef wat de poppenvilla betekent voor haar pleegdochter: ‘De villa blijkt bij uitstek hét middel te zijn om via fantasie aan de slag te gaan. Er wordt omgegaan met angsten en andere heftige gevoelens, oplossingen worden er bedacht, er wordt geleerd hoe gebeurtenissen gedragen kunnen worden en er wordt geoefend met sociale situaties.’ Het hele verhaal van Anita over de poppenvilla kun je hier lezen:

Verhaal van Anita over poppenvilla

Ieder jaar worden zeventig poppenvilla’s gedoneerd aan pleeggezinnen en gezinshuizen. Door een samenwerking tussen de Rudolphstichting, Poppenvilla by Liliane, de NVP en door een jaarlijkse donatie van een ideële stichting hebben we de afgelopen jaren honderden pleeggezinnen blij kunnen maken met een poppenvilla. Door de grote hoeveelheid aanvragen in de afgelopen maanden is er op dit moment een wachtlijst voor de poppenvilla. Je kunt een aanvraag indienen, maar het is nog niet duidelijk wanneer er weer poppenvilla’s geleverd kunnen worden. Meer informatie over het aanvragen van de villa vind je hier.

We hopen zo snel mogelijk nog meer gezinnen blij te kunnen maken met de poppenvilla’s! Wij wensen iedereen die een poppenvilla ontvangen heeft heel veel plezier!

« Terug

Sluiten