Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Honderd pleegoudernetwerken in Nederland!

Honderd pleegoudernetwerken in Nederland!

Cirkel van kinderen.jpgdinsdag 03 december 2019 15:16

Overal in Nederland komen pleegouders bij elkaar: op koffieochtenden, bij themabijeenkomsten, voor activiteiten, bij kledingmagazijnen en -depots of pleegouderscafés. Pleegoudernetwerken zijn er in alle soorten en maten en het worden er steeds meer. Deze week hebben we het honderdste pleegoudernetwerk van Nederland toegevoegd aan onze netwerkenkaart!

Andere pleegouders ontmoeten inspireert, relativeert en geeft nieuwe energie. De herkenning die je vindt bij andere pleegouders is voor veel pleegouders bijzonder waardevol. Daarom vinden wij dat iedere pleegouder de mogelijkheid zou moeten hebben om andere pleegouders te ontmoeten. We zijn dan ook erg blij dat dit al op honderd plaatsen in Nederland kan!

Maar er kunnen nog meer netwerken bij. Ontmoet jij geregeld andere pleegouders en staat jullie netwerk nog niet op de kaart? Geef je netwerk aan ons door en je ontvangt ons welkomstpakket voor pleegoudernetwerken. Organiseren jullie een bijeenkomst, evenement, thema-avond of andere activiteit? Ook die kun je aan ons doorgeven, zodat we hem op de agenda kunnen zetten en pleegouders die dat willen aan kunnen sluiten. Je kunt je netwerk of activiteit doorgeven via pleegoudernetwerken@denvp.nl.

Is er nog geen netwerk bij jou in de buurt of kunnen we jouw pleegoudernetwerk ergens bij helpen? Hier vind je tips en inspiratie voor het starten van een netwerk en bijeenkomsten met pleegouders. Je kunt voor tips en advies ook altijd contact opnemen via het e-mailadres hierboven. Wist je dat we ook een speciale nieuwsbrief hebben voor pleegoudernetwerken? Schrijf je in op www.denvp.nl/nieuwsbrief.

« Terug

Sluiten