Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Videoreeks voor pleegouders van Inge Vandeweege

Videoreeks voor pleegouders van Inge Vandeweege

promo inge vandeweege.PNGmaandag 25 november 2019 12:43

“Ik heb ontdekt dat mijn manier van opvoeden bij mijn pleegkinderen niet werkte...” Met deze zin opent pleegouder Inge Vandeweege een serie van zes video’s over het opvoeden van pleegkinderen. Inge neemt je mee in haar ervaringen als pleegouder en vertelt hoe zij en haar gezin hier een weg in hebben gevonden.

Vanaf vandaag verschijnt er iedere week een video. De eerste video gaat over het opvoeden van een pleegkind met gedragsproblemen en is nu hier te bekijken. De andere video’s ontvang je wekelijks door je in te schrijven op ingevandeweege.blog/videos. De onderwerpen van de video's die de komende weken verschijnen, zijn omgaan met woede-uitbarstingen, grenzen stellen zonder straffen, zelfzorg van pleegouders, zelfontwikkeling en tot slot loyaliteit en gedeeld opvoederschap.

Over Inge Vandeweege
Inge en haar gezin zijn zeer ervaren pleegouders. Over haar ervaringen schreef Inge het boek ‘Een (h)echte uitdaging’. Daarnaast geeft ze regelmatig lezingen in Nederland en Vlaanderen en blogt ze over pleegzorg op https://ingevandeweege.blog/

Versterken van de kracht van pleegouders
De videoreeks is mede mogelijk gemaakt door het programma Versterken van de kracht van pleegouders. Meer informatie over dit programma vind je hier.

« Terug

Sluiten