Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Co-creatiesessies Ont-moet elkaar in Noord-Scharwoude en Lelystad

Co-creatiesessies Ont-moet elkaar in Noord-Scharwoude en Lelystad

Cirkel van kinderen.jpgwoensdag 20 november 2019 09:00

Om samen met pleegouders te onderzoeken wat goed gaat en wat minder goed werkt bij het organiseren van bijeenkomsten voor pleegouders, organiseren we co-creatiesessies: Ont-moet elkaar. Vanavond zijn we te gast bij het pleegoudernetwerk van Je mag er zijn in Noord-Scharwoude. Op 28 november zijn we bij het pleegoudernetwerk in Lelystad.

Als vereniging voor pleeggezinnen weten we dat het voor veel pleegouders fijn en nuttig is om andere pleegouders te ontmoeten. Maar we weten ook dat er organisatie, tijd en praktisch regelwerk nodig is om bij elkaar te komen.

Op de co-creatieavonden onderzoeken we samen met pleegouders wat er goed en minder goed werkt bij het organiseren van ontmoetingen tussen pleeg- en gezinshuisouders. Ook willen we samen ideeën bedenken hoe we pleegouders nog beter kunnen ondersteunen bij het organiseren van ontmoetingen. Wellicht kunnen we obstakels helpen overwinnen of mooie ideeën helpen verwezenlijken!

Met de inzichten en ideeën die we in de eerste sessies krijgen, gaan we aan de slag om concepten te maken voor hulpmiddelen en/of ondersteunende dienstverlening. Die leggen we in een tweede fase, rond februari of maart volgend jaar, aan de pleegoudernetwerken voor. We selecteren de beste ideeën en werken die samen verder uit.

Voor de bijeenkomst in Noord-Scharwoude kun je je niet meer aanmelden. Wil je op 28 november meedenken in Lelystad? Meer informatie over die bijeenkomst vind je hier

« Terug

Sluiten