Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Aandacht voor pleeggezinnen, ook na de Week van de Pleegzorg!

Aandacht voor pleeggezinnen, ook na de Week van de Pleegzorg!

Filmen Weert 2vrijdag 01 november 2019 12:15

De Week van de Pleegzorg is in volle gang: er zijn deze week activiteiten voor pleeggezinnen, er is een nieuwe wervingscampagne gestart en er is veel aandacht voor pleeggezinnen in de media. Wij vinden het belangrijk dat er het hele jaar door aandacht is voor pleeggezinnen. Daarom starten we deze week een filmproject: we maken filmpjes op verschillende evenementen waarin we laten zien wat pleegzorg zo bijzonder maakt. Niet alleen in de Week van de Pleegzorg, maar het hele jaar door!

Ieder pleeggezin heeft zijn eigen unieke verhaal dat laat zien hoe mooi, veelzijdig en bijzonder pleegzorg is. En hoe ingewikkeld of zwaar het op sommige momenten kan zijn. Al die verhalen zijn het vertellen waard. In de Week van de Pleegzorg filmen we de verhalen van pleeggezinnen. De filmpjes met pleegzorgverhalen delen we gedurende het jaar om zo aandacht te blijven vragen voor pleeggezinnen.

Vertel je verhaal
Op vrijdag 1 november maken we opnames bij het pleegoudernetwerk in Weert en op zaterdag 2 november zijn we op de pleegzorgdag in GaiaZoo in Kerkrade. Volgende week woensdag, 6 november, zijn we op de pleeggrootouder-en-kleinkind-dag in Alkmaar.

Kom jij vertellen wat pleegzorg zo bijzonder maakt voor jou? We zien je graag in Weert, Kerkrade of Alkmaar!

« Terug

Sluiten