Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Week van de Pleegzorg: activiteiten voor pleeggezinnen

Week van de Pleegzorg: activiteiten voor pleeggezinnen

week_pleegzorg_2019-300x300.jpgdinsdag 22 oktober 2019 14:30

De Week van de Pleegzorg gaat bijna beginnen! Van 30 oktober tot en met 6 november zijn er overal in Nederland activiteiten, ontmoetingen en bijeenkomsten voor pleeggezinnen. Daarnaast wordt er in deze actieweek aandacht gevraagd voor pleegzorg en het belang van voldoende pleeggezinnen. Alle activiteiten die tijdens de week plaatsvinden staan in een handig overzicht!

In de Week van de Pleegzorg worden allerlei activiteiten georganiseerd voor pleeggezinnen: high teas, verwenmiddagen, exposities, ontmoetingen, brunches, informatieavonden en zelfs een heus pleegzorg-festival. Op de website van Pleegzorg Nederland vind je een overzicht van alle activiteiten. 

Activiteiten Week van de Pleegzorg

Pleegoudernetwerken
Veel pleegoudernetwerken organiseren in deze week bijeenkomsten voor pleegouders. Een overzicht van deze ontmoetingen vind je op deze pagina. Wil je weten of er een pleegoudernetwerk bij jou in de buurt is? Kijk dan op de onze netwerkkaart!

De Week van de Pleegzorg vindt voor de vijfde keer plaats. De aftrap is op 30 oktober op station Utrecht Centraal, waar de nieuwe wervingscampagne voor pleeggezinnen gelanceerd wordt. 

« Terug

Sluiten