Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Uitnodiging: denk mee over trainingen die helpen om je te ontwikkelen als pleegouder

Uitnodiging: denk mee over trainingen die helpen om je te ontwikkelen als pleegouder

180219_versterken_illustratie_gezin.jpgwoensdag 16 oktober 2019 16:00

Wil jij meedenken over leren en ontwikkelen door pleegouders? Kom dan naar de bijeenkomst van het programmateam Versterken van de kracht van pleegouders op 22 oktober in Utrecht!

Een belangrijk doel van Versterken van de kracht van pleegouders is om trainingen en cursussen voor pleegouders te verbeteren. We willen het aanbod uitbreiden, het bestaande aanbod verbeteren en de trainingen en cursussen toegankelijker maken voor meer pleegouders. In de bijeenkomst op 22 oktober gaan we onder andere in op de vraag hoe (nieuwe) trainingen en cursussen aansluiten op de behoefte van pleegouders. Met de input van pleegouders kunnen we daarin een volgende stap zetten.

Voor wie?
Je hoeft als pleegouder geen expert te zijn op het gebied van leren en ontwikkelen, maar het is wel fijn als je affiniteit hebt met het onderwerp. Je hoeft niets voor te bereiden.In de bijeenkomst zijn behalve pleegouders ook pleegzorgprofessionals en teamleden van Versterken van de kracht van pleegouders aanwezig, zodat we samen kunnen bepalen hoe we het trainings- en cursusaanbod kunnen verbeteren. Er zijn in totaal ongeveer twaalf mensen aanwezig. Er zijn nog drie plekken voor pleegouders, dus meld je snel aan!

Wanneer en waar?
Dinsdag 22 oktober van 9.30 – 13.30 uur in Utrecht. Bij bevestiging van je aanmelding ontvang je een locatie en routebeschrijving.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Claudia via cwerner@denvp.nl. Vermeld bij je aanmelding waar je woont, hoe lang je al pleegouder bent, of je bestand- of netwerkpleegouder bent. Mochten we veel aanmeldingen krijgen, dan zullen we een gevarieerde groep samenstellen van startende en ervaren pleegouders. Voor je deelname ontvang je een cadeaubon en je reiskosten worden vergoed. We zorgen ook voor lunch.

Versterken van de kracht van pleegouders
In het programma Versterken van de kracht van pleegouders werken de NVP en Jeugdzorg Nederland samen om leren en ontwikkelen een vanzelfsprekend onderdeel van het pleegouderschap te maken. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Claudia via cwerner@denvp.nl.

 

« Terug

Sluiten