Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Meld je aan voor de training in trainerskwaliteiten

Meld je aan voor de training in trainerskwaliteiten

illustratie van de training - 2019.pngdonderdag 18 juli 2019 14:24

Heb jij ervaring met het opvoeden en begeleiden van uit huis geplaatste kinderen in een gezin? En zou je die specifieke kennis en ervaring als trainer willen delen met andere pleeg- en gezinshuisouders? Meld je dan aan voor de training in trainerskwaliteiten!

Mensen leren het meest van een trainer die de juiste kennis én de juiste vaardigheden heeft. Deze trainersopleiding van zes dagen biedt je de mogelijkheid om je algemene vaardigheden als trainer te ontwikkelen. Daarnaast leer je om deze vaardigheden juist voor het trainen van pleeg- en gezinshuisouders in te zetten. Door goede trainers op te leiden, kan de kwaliteit van traingen voor pleegouders verbeterd worden. 

Voor wie?
De ‘training in trainingskwaliteiten’ is bedoeld voor ervaren pleeg- en gezinshuisouders die trainingen willen verzorgen voor andere pleeg- en gezinshuisouders. Ook pleegzorgprofessionals die in hun werk (aspirant-)pleegouders trainen, maar daar geen specifieke trainersopleiding voor hebben gevolgd, kunnen meedoen. 

Wat?
De training in trainerskwaliteiten is een actieve training van zes dagen in september, oktober en november waarin je veel zelf oefent. Kennisoverdracht gebeurt deels klassikaal en deels via e-learning. Tijdens de optionele zevende dag van de training, de ‘train de trainers-dag’, staan persoonlijke coaching en supervisie op het programma.

De training is geaccrediteerd door het SKJ en Registerplein. Deelnemers worden geselecteerd; bij je aanmelding wordt gevraagd een motivatie in te vullen. De kosten van de training zijn 1200 euro. Door een subsidie is korting mogelijk, je betaalt dan 600 euro. Neem voor meer informatie daarover contact op met Gezinspiratieplein via info@gezinspiratieplein.nl of kijk op de site.

Versterken van de kracht van pleegouders
De Training in trainingskwaliteiten wordt uitgevoerd in samenwerking met het programma Versterken van de kracht van pleegouders en wordt mede gefinancierd door Stichting Kinderpostzegels.

Meer informatie vind je op de site van Gezinspiratieplein. Daar kun je je ook aanmelden.

Training in trainerskwaliteiten

 

 

« Terug

Sluiten