Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Coronavirus: NVP werkt vanuit huis, helpdesk blijft bereikbaar

Helpdesk voor pleegouders

Heb je vragen over pleegzorg, wil je weten wat je rechten en plichten zijn als pleegouder of heb je advies nodig over een pleegzorgonderwerp? Onze helpdesk helpt je verder!

Onze helpdesk biedt een luisterend oor, denkt met je mee en geeft (juridisch) advies. We leggen bijvoorbeeld uit wat je als pleegouder kan doen tegen een dreigende overplaatsing van je pleegkind, hoe je pleegoudervoogd kan worden en welke stappen je kan zetten als je pleegkind mee gaat op vakantie in het buitenland, maar de ouder met gezag geen toestemming geeft.

Wij bemiddelen niet met instanties, maar verwijzen je door naar organisaties die dat wel kunnen als het nodig is. Als blijkt dat je een advocaat nodig hebt, zullen we dit aangeven.

Aan adviezen van de helpdesk kunnen geen rechten worden ontleend. De NVP aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in informatie en adviezen.

Coronavirus: NVP werkt vanuit huis, helpdesk blijft bereikbaar

Logo NVP - 3.pngmaandag 16 maart 2020 14:00

Ook wij nemen maatregelen in verband met het coronavirus: de komende tijd werken we vanuit huis. Je kunt voor al je pleegzorgvragen nog gewoon terecht bij de helpdesk en we blijven bereikbaar. Het kan zijn dat we telefonisch wat lastiger te bereiken zijn, dus je kunt ons het beste bereiken via de mail of het contactformulier op de website.

Je kunt de helpdesk bereiken via het contactformulier, door een whatsappberichtje te sturen naar 0623668068 of door een bericht te sturen via Facebook. Mailen mag ook naar helpdesk@denvp.nl.

Algemene vragen over de NVP, ons werk of andere zaken kun je stellen via het contactformulier of door te mailen naar info@denvp.nl.

« Terug

Sluiten