Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

NVP en pleegouderhelpdesk ook in de zomervakantie bereikbaar

Helpdesk voor pleegouders

Heb je vragen over pleegzorg, wil je weten wat je rechten en plichten zijn als pleegouder of heb je advies nodig over een pleegzorgonderwerp? Onze helpdesk helpt je verder!

Onze helpdesk biedt een luisterend oor, denkt met je mee en geeft (juridisch) advies. We leggen bijvoorbeeld uit wat je als pleegouder kan doen tegen een dreigende overplaatsing van je pleegkind, hoe je pleegoudervoogd kan worden en welke stappen je kan zetten als je pleegkind mee gaat op vakantie in het buitenland, maar de ouder met gezag geen toestemming geeft.

Wij bemiddelen niet met instanties, maar verwijzen je door naar organisaties die dat wel kunnen als het nodig is. Als blijkt dat je een advocaat nodig hebt, zullen we dit aangeven en brengen we je in contact met een advocaat die kennis heeft van de wet- en regelgeving over pleegzorg.

Aan adviezen van de helpdesk kunnen geen rechten worden ontleend. De NVP aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in informatie en adviezen.

NVP en pleegouderhelpdesk ook in de zomervakantie bereikbaar

35935171401_a50db8b8cd_z.jpgmaandag 22 juli 2019 14:42

De zomervakantie is overal in Nederland begonnen! Veel mensen genieten van vrije dagen of een welverdiende vakantie, maar wij staan ook in de zomervakantie voor je klaar als je vragen over pleegzorg hebt. De helpdesk is gewoon bereikbaar.

Als je vragen hebt over pleegzorg, dan kun je bij ons terecht voor hulp of advies. Veel vragen worden al beantwoord in de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, of wil je advies over een bepaald onderwerp? Neem dan contact op!

Fijne vakantie!

« Terug

Sluiten