Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Tips gezocht voor nieuw systeem pleegouderhelpdesk

Helpdesk voor pleegouders

Heb je vragen over pleegzorg, wil je weten wat je rechten en plichten zijn als pleegouder of heb je advies nodig over een pleegzorgonderwerp? Onze helpdesk helpt je verder!

Onze helpdesk biedt een luisterend oor, denkt met je mee en geeft (juridisch) advies. We leggen bijvoorbeeld uit wat je als pleegouder kan doen tegen een dreigende overplaatsing van je pleegkind, hoe je pleegoudervoogd kan worden en welke stappen je kan zetten als je pleegkind mee gaat op vakantie in het buitenland, maar de ouder met gezag geen toestemming geeft.

Wij bemiddelen niet met instanties, maar verwijzen je door naar organisaties die dat wel kunnen als het nodig is. Als blijkt dat je een advocaat nodig hebt, zullen we dit aangeven en brengen we je in contact met een advocaat die kennis heeft van de wet- en regelgeving over pleegzorg.

Aan adviezen van de helpdesk kunnen geen rechten worden ontleend. De NVP aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in informatie en adviezen.

Tips gezocht voor nieuw systeem pleegouderhelpdesk

Vraagteken.pngdinsdag 16 juli 2019 14:18

Sinds 2017 is het aantal vragen dat we krijgen bij de helpdesk enorm gestegen: we helpen inmiddels meer dan zeventig pleegouders per maand. Om alle pleegouders te kunnen helpen, zijn we op zoek naar een nieuw systeem dat geschikt is voor het beantwoorden, registreren en verwerken van alle vragen. Tips zijn zeer welkom!

Heb jij ervaring met een goed (ticket)systeem dat geschikt is voor een kleine klantenservice en dat ons zou kunnen helpen bij het beantwoorden van vragen van pleegouders? En zou je met ons mee willen denken over de mogelijkheden en inrichting van dat systeem of heb je andere goede tips voor ons? Laat het dan weten via helpdesk@denvp.nl.

Alle tips en suggesties zijn welkom, zodat we snel met een nieuw systeem aan de slag kunnen en pleegouders zo goed mogelijk kunnen helpen!

Helpdesk
De helpdesk van de NVP beantwoordt vragen over pleegzorg en geeft (juridisch) advies. Meer informatie en de contactgegevens vind je hier

« Terug

Sluiten