Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegouderhelpdesk live via facebookchat

Helpdesk voor pleegouders

Heb je vragen over pleegzorg, wil je weten wat je rechten en plichten zijn als pleegouder of heb je advies nodig over een pleegzorgonderwerp? Onze helpdesk helpt je verder!

Op de helpdesk werken twee juristen met kennis van de wet- en regelgeving over pleegzorg. We bieden een luisterend oor, denken met je mee en geven (juridisch) advies. We leggen bijvoorbeeld uit wat je als pleegouder kan doen tegen een dreigende overplaatsing van je pleegkind, hoe je pleegoudervoogd kan worden en welke stappen je kan zetten als je pleegkind mee gaat op vakantie in het buitenland, maar de ouder met gezag geen toestemming geeft.

Wij bemiddelen niet met instanties, maar verwijzen je door naar organisaties die dat wel kunnen als het nodig is. Als blijkt dat je een advocaat nodig hebt, zullen we dit aangeven en brengen we je in contact met een advocaat die kennis heeft van de wet- en regelgeving over pleegzorg.

Aan adviezen van de helpdesk kunnen geen rechten worden ontleend. De NVP aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in informatie en adviezen.

Pleegouderhelpdesk live via facebookchat

Bollen helpdesk-01-01 (1).pngwoensdag 14 november 2018 12:00

Heb je vragen over pleegzorg of heb je advies nodig? Iedere donderdagochtend kun je tussen 10 en 11 uur live je vragen stellen via de chat op onze facebookpagina. Onze helpdesk geeft je direct antwoord!

Om via Facebook je vragen te stellen, ga je naar onze facebookpagina. Klik daar op de knop 'Bericht versturen' om een chat te starten. Je kunt ook gebruik maken van de button die Facebook Messenger opent of een bericht sturen via het chatvenster. Je kunt bij onze helpdesk terecht met al je vragen over pleegzorg en voor (juridisch) advies. Een vraag stellen is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de NVP.

Je mag ons ook op andere momenten een bericht sturen via Facebook. We beantwoorden natuurlijk graag je vraag, maar het duurt in sommige gevallen iets langer voordat je een reactie krijgt. Je kunt de helpdesk ook bereiken via het contactformulier op de website. Bellen kan naar 030 - 293 1500 en je kunt ons whatsappen op 0623668068. 

« Terug

Sluiten