Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Nieuw: stel je pleegzorgvragen via WhatsApp

Helpdesk voor pleegouders

Heb je vragen over pleegzorg, wil je weten wat je rechten en plichten zijn als pleegouder of heb je advies nodig over een pleegzorgonderwerp? Onze helpdesk helpt je verder!

Op de helpdesk werken twee juristen met kennis van de wet- en regelgeving over pleegzorg. We bieden een luisterend oor, denken met je mee en geven (juridisch) advies. We leggen bijvoorbeeld uit wat je als pleegouder kan doen tegen een dreigende overplaatsing van je pleegkind, hoe je pleegoudervoogd kan worden en welke stappen je kan zetten als je pleegkind mee gaat op vakantie in het buitenland, maar de ouder met gezag geen toestemming geeft.

Wij bemiddelen niet met instanties, maar verwijzen je door naar organisaties die dat wel kunnen als het nodig is. Als blijkt dat je een advocaat nodig hebt, zullen we dit aangeven en brengen we je in contact met een advocaat die kennis heeft van de wet- en regelgeving over pleegzorg.

Aan adviezen van de helpdesk kunnen geen rechten worden ontleend. De NVP aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in informatie en adviezen.

Nieuw: stel je pleegzorgvragen via WhatsApp

Helpdesk whatsapp.JPGdinsdag 07 november 2017 10:32

Heb je een vraag over pleegzorg of heb je advies nodig? Je kunt al je vragen nu ook via WhatsApp stellen aan onze pleegouderhelpdesk!

Je kunt al je vragen over pleegzorg stellen aan de helpdesk. We geven advies over pleegzorgsituaties, maar kunnen je ook ondersteunen bij juridische vraagstukken. Ben je benieuwd wat jou rechten en plichten als pleegouder zijn? Neem dan contact op!

Je kunt de helpdesk bereiken via 0623668068. Voeg dit nummer toe aan de contacten in je telefoon en stuur ons een berichtje via WhatsApp. Op werkdagen krijg je dezelfde dag een reactie! In het weekend kan het soms iets langer duren. 

Niet elke vraag is geschikt om via WhatsApp te stellen. Je kunt ons daarom ook nog steeds bereiken via het contactformulier. Even bellen naar 030-2931500 kan ook. 

« Terug

Sluiten