Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Inschrijving Symposium Pleegzorg en Gezinshuizen geopend!

Inschrijving Symposium Pleegzorg en Gezinshuizen geopend!

dreamstime_m_38667416.jpgmaandag 13 februari 2017 09:45

De inschrijving voor het Symposium Pleegzorg en Gezinshuizen op 1 juni 2017 is geopend! Het thema van het symposium is 'Dichtbij' en het programma is bekend.

In een pleeggezin of gezinshuis vinden kinderen een plek om zo thuis mogelijk op te groeien. Dat maakt deze vormen van jeugdhulp zo rijk en uniek. Maar hoe dichtbij en alledaags het ook is: het zorgen voor een kind van iemand anders is en blijft vaak ook complex en veeleisend.

Op het symposium komen actuele kennis en de laatste ontwikkelingen uit het veld bij elkaar. In het programma is aandacht voor actueel onderzoek, nieuwe interventies en visie- en beleidsontwikkeling. Daarnaast worden onderwerpen als draagkracht van pleeg- en gezinshuisouders, zorgen voor kinderen met complexe problematiek en de kracht van sociale netwerken besproken. Voor pleeg- en gezinshuisouders zijn er speciale deelsessies. Wil je naar het symposium? Informeer bij je pleegzorgorganisatie naar de mogelijkheden!

Het symposium wordt door Pleegzorg Nederland, Gezinshuis.com en de NVP georganiseerd in samenwerking met SCEM. Het volledige programma is te vinden op de website van SCEM. Daar kun je je ook inschrijven. 

« Terug

Sluiten