Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

InZoomen: ontmoeten, uitwisselen en samen leren over pleegzorg

InZoomen: ontmoeten, uitwisselen en samen leren over pleegzorg

211004 inzoomen (Facebook Event Cover) (1).pngwoensdag 06 oktober 2021 15:30

In november organiseren we samen met platform pleegzorg.nl vier online bijeenkomsten voor pleegouders. In deze bijeenkomsten ontmoet je andere pleegouders, leer je samen meer over een pleegzorgonderwerp en kun je ervaringen en tips uitwisselen over dit onderwerp.

In de bijeenkomsten komen vier actuele pleegzorgthema’s aan bod: omgangsregelingen, pleegkinderen die achttien worden, tieners in pleegzorg en de beëindiging van een plaatsing. Je bereidt je voor op de bijeenkomst door het maken van een e-learning, het lezen van een artikel of het bekijken van een webinar of video op pleegzorg.nl. Daarna leer je in de bijeenkomst meer over het onderwerp met presentaties van Thirza en Ingrid van de pleegouderhelpdesk van de NVP of van ervaringsdeskundige pleegouders en pleegjongeren. Je kunt ook al je vragen stellen over het onderwerp, leren van de tips van andere pleegouders en jouw ervaringen delen. Jolanda en Jorien begeleiden de gesprekken.

De bijeenkomsten zijn online via Zoom. Er kunnen zestien pleegouders per keer meedoen. Klik op de bijeenkomst voor meer informatie en om je aan te melden:

Als de bijeenkomst vol is, kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Als er een plek vrijkomt, kun je alsnog meedoen. Als er genoeg aanmeldingen zijn, organiseren we de bijeenkomst(en) nog een keer.

« Terug

Sluiten