Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

BIJ ONS is terug!

BIJ ONS is terug!

BIJ ONS - NVP logo blauw transparant.pngvrijdag 23 april 2021 12:00

Het online magazine BIJ ONS is terug van weggeweest en verschijnt voortaan in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen. Hoofdredacteur Lindy Popma: "Zoals je gewend bent, biedt BIJ ONS ondersteuning en deskundigheidsbevordering aan mensen die een thuis bieden aan kinderen die (tijdelijk) niet bij hun eigen ouders kunnen opgroeien. Dit doet de NVP ook en daarom werken we voortaan samen aan een online magazine dat twee keer per jaar verschijnt."

Nieuwsgierig geworden? Lees het eerste magazine op bijons.denvp.nl

NVP-directeur Peter van der Loo: "We zijn blij dat we met fijne vrijwilligers BIJ ONS een doorstart hebben kunnen geven, ik kijk uit naar vele mooie magazines in de toekomst." 
In BIJ ONS vind je ervaringen van pleeggezinnen en gezinshuizen, geven we tips en informatie en delen we kennis, inspiratie en onderzoeken over pleegzorg. Zo helpen we pleeggezinnen en gezinshuizen om kinderen die niet thuis kunnen wonen het beste te bieden.

Wil je op de hoogte blijven over BIJ ONS? Schrijf je in om het volgende magazine en updates over BIJ ONS niet te missen. 

« Terug

Sluiten