Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Stichting JiP: zomerkampen en kinderweekend voor kinderen uit pleeggezinnen

Stichting JiP: zomerkampen en kinderweekend voor kinderen uit pleeggezinnen

jiplogo.jpegmaandag 29 maart 2021 09:00

Stichting JiP (jongeren in pleeggezinnen) is een groep enthousiaste vrijwilligers die zomerkampen en weekenden organiseert voor pleegkinderen en eigen kinderen uit een pleeggezin. De kampen en weekenden zitten vol leuke activiteiten en maken het mogelijk om andere kinderen uit pleeggezinnen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Zomerkamp

Stichting JiP organiseert ieder jaar in augustus een zomerkamp voor kinderen uit een pleeggezin van 12 tot 16 jaar oud. Ieder kamp heeft een eigen thema waar de activiteiten bij aansluiten: workshops, zwemmen, sport en spel, disco, maar ook lekker ontspannen.

Vorig jaar ging het kamp door corona niet door, maar dit jaar wordt het kamp wel weer georganiseerd. Omdat de aanmeldingen van vorig jaar doorgeschoven zijn naar dit jaar, is het kamp van dit jaar vol.

Wel organiseert JiP bij voldoende belangstelling een kinderweekend. Neem voor meer informatie contact op.

Word vrijwilliger bij JiP

Vind je het leuk om in de maanden voor het zomerkamp leuke activiteiten te bedenken? En heb je in de zomer een week tijd om mee te gaan als kampleiding? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Stichting JiP via het contactformulier op de website. Voor vragen over JiP kun je terecht op www.stichtingjip.nl of bij Koen Melis via koenmelis@ziggo.nl.

Weekend-1024x486-1.png

« Terug

Sluiten