Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Platform pleegzorg.nl is live!

Platform pleegzorg.nl is live!

Pleegzorg_lancering_1200x1200_2B.pngdonderdag 25 maart 2021 11:00

Het nieuwe platform pleegzorg.nl is live! Op pleegzorg.nl vind je actuele en betrouwbare informatie over pleegzorgonderwerpen, een groeiend leeraanbod en een besloten omgeving waar je in gesprek kunt gaan met andere pleegouders en je ervaringen kunt delen. Zo vind je alles wat je wil weten en leren over pleegzorg op een plek.

Pleegzorg.nl is het online platform om pleegouders te versterken in hun rol. Ook kunnen geïnteresseerden er kennismaken met pleegzorg en ondersteunt het platform professionals in hun werk met betrouwbare kennis en handige verwijzingen. Wat pleegzorg.nl pleegouders te bieden heeft, leggen Dina en Ursley uit in deze video:

Programma Versterken van de kracht van pleegouders

Het platform pleegzorg.nl is ontwikkeld vanuit het programma Versterken van de kracht van pleegouders. In dit programma werkten we de afgelopen jaren met Jeugdzorg Nederland en de aangesloten pleegzorgorganisaties en met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten aan het verbeteren van de kwaliteit van het leren en ontwikkelen van pleegouders in Nederland.

Blijven leren en je blijven ontwikkelen als pleegouder is belangrijk, want zo kun je verschil maken in het leven van pleegkinderen. Op het nieuwe platform pleegzorg.nl vind je informatie en leer- en ontwikkelmogelijkheden. Ook ontmoet je er pleegouders om te leren van elkaar. Zo helpt platform pleegzorg.nl jou als pleegouder om je pleegkind het beste te bieden!

Ga naar pleegzorg.nl

« Terug

Sluiten