Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Wat vinden jongeren van pleegzorg? Vul de enquête in!

Wat vinden jongeren van pleegzorg? Vul de enquête in!

Wat vind jij van pleegzorg_ (1).pngdinsdag 23 februari 2021 08:35

JongWijs wil graag van jongeren weten wat goed gaat en wat beter kan in de pleegzorg. Woon jij in een pleeggezin of gezinshuis en ben je tussen 14 en 25 jaar oud? Vul de enquête in en laat weten wat jij vindt! Heb je (pleeg)kinderen in deze leeftijd? Vraag hen om de enquête in te vullen, zo kan JongWijs de stem laten horen van alle jongeren in de pleegzorg!

Waar zijn jongeren blij mee of wat vinden ze juist niet leuk? Krijgen ze de hulp en ondersteuning die ze nodig hebben of is er iets dat beter kan? Dat onderzoekt JongWijs in een enquête. Als zoveel mogelijk pleegkinderen, pleegjongeren en eigen kinderen van pleegouders vertellen wat zij vinden, kunnen we samen de stem van jongeren laten horen en pleegzorg verbeteren!

Het invullen van deze vragen duurt maar een paar minuten en kan tot 12 maart. Je hoeft je naam niet in te vullen en we delen jouw antwoorden niet met iemand anders. Dankjewel alvast voor het invullen!

Vul de vragen in

JongWijs

JongWijs is een netwerk van jongeren met ervaring in de pleegzorg, zowel pleegkinderen als eigen kinderen van pleegouders. Meer informatie over JongWijs vind je op www.jongwijs.org.

Logo JongWijs 2015 kleur.png

« Terug

Sluiten