Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Denk mee over een online platform voor jongeren in de pleegzorg!

Denk mee over een online platform voor jongeren in de pleegzorg!

Denk mee over platform voor pleegjongeren (1).pngdinsdag 23 februari 2021 08:00

Een plek online om ervaringen van andere (pleeg)jongeren te zien en jouw pleegzorgervaringen te delen. JongWijs en Stichting Kinderpostzegels onderzoeken hoe zo'n platform speciaal voor jongeren eruit zou kunnen zien en hoe ze video’s voor jongeren uit de pleegzorg kunnen maken en delen. Heb jij goede ideeën voor dit platform? Deel ze in een interview of door een aantal korte vragen in te vullen.

Interviews

JongWijs wil in een interview in gesprek gaan met jongeren tussen 10 en 25 jaar over het online platform: kinderen en jongeren met ervaring in een pleeggezin, gezinshuis of jeugdzorginstelling. De interviews zijn via Zoom en duren maximaal een uur. Je krijgt een vergoeding van 10 euro als je meedoet. 

Wil je meedenken in een interview? Meld je aan bij Iris via info@jongwijs.org. Je kunt haar ook appen op 0633374725. Als je vragen hebt, kun je die ook aan Iris stellen.

Vragenlijst

Heb je geen tijd voor een interview of wil je op een andere manier jouw ideeën delen? Je kunt ook meedenken door een paar korte vragen in te vullen. Daarmee kun je ons ook verder helpen zodat er een mooi platform gemaakt kan worden! Dankjewel alvast voor het invullen. 

Online platform voor jongeren

JongWijs

JongWijs is een netwerk van jongeren met ervaring in de pleegzorg, zowel pleegkinderen als eigen kinderen van pleegouders. Meer informatie over JongWijs vind je op www.jongwijs.org.

JongWijs.pngkinderpostzegels.jpg 

 

« Terug

Sluiten