Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Enquête pleegzorg en corona

Enquête pleegzorg en corona

stayhome_photo.jpgmaandag 18 januari 2021 20:00

De lockdown zorgt voor spanning en stress bij veel pleeggezinnen. We horen graag waar jij tegenaan loopt en welke gevolgen de coronamaatregelen hebben voor jouw pleeggezin. Daarvoor hebben we samen met de SBPN en LOPOR een enquête gemaakt. Wat speelt er voor jouw pleeggezin? Laat het weten door de enquête in te vullen.

Als we weten wat er voor speelt voor pleegouders, kunnen we dit vervolgens bij de juiste organisaties, ministeries en beleidsmakers onder de aandacht brengen. Ook zullen we antwoord geven op de vragen die er zijn en proberen om onduidelijkheden weg te nemen. Zo kunnen we jou en andere pleeggezinnen helpen om de coronacrisis zo goed mogelijk door te komen! 

Ga naar de enquête pleegzorg en corona

Het invullen van de enquête kost ongeveer tien minuten. Je hebt tot en met 1 februari 2021 de mogelijkheid om de enquête in te vullen. Alvast bedankt voor je hulp!

Pleeggezinnen veerkrachtig in eerste lockdown

Aan het begin van de coronacrisis hebben we ook een enquête gehouden onder pleeggezinnen in Nederland, samen met de SBPN en LOPOR. Aan de enquête deden bijna duizend pleeggezinnen mee. Deze enquête gaf een duidelijk beeld van de dilemma’s en problemen waar pleegouders mee te maken hadden. Ondanks alles bleken pleeggezinnen veerkrachtig, ondanks de knelpunten die ervaren werden. Het gemis van structuur werd door pleegouders als grootste probleem genoemd. De uitkomsten van deze enquête vind je hier.

Untitled design (2).png

« Terug

Sluiten