Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Online ontmoetingen: pleegouder zijn in tijden van corona

Online ontmoetingen: pleegouder zijn in tijden van corona

kaart maar hoe gaat het nou met jou.PNGmaandag 18 januari 2021 12:30

Veel pleegouders zagen het niet aankomen dat de scholen weer dicht zouden gaan. Naast het thuisonderwijs en thuiswerken is het door de lockdown meestel ook niet mogelijk om met andere pleegouders af te spreken, terwijl het juist nu fijn zou zijn om elkaar te spreken. Daarom organiseren we drie online bijeenkomsten om uit te wisselen hoe je als pleegouder in deze periode omgaat met alwéér een lockdown en alles wat daarbij komt kijken.

We organiseren drie bijeenkomsten waar telkens vijf pleegouders aan kunnen deelenemen. Je kunt je aanmelden voor één bijeenkomst, of voor allemaal. Als er meer interesse is, plannen we meer data en mogelijkheden. Wij zorgen voor een programma en gespreksbegeleiding. Het gesprek zal tekens gaan over:

“Thuis met alle (pleeg)kinderen in tijden van corona: hoe doe ik dat en hoe doe jij dat?”

Tijdens de eerste lockdown hebben we ook online ontmoetingen voor pleegouders georganiseerd. In de ontmoetingen kun je even stoom afblazen, tips en adviezen vragen en geven of met gelijkgestemden praten over hoe het nu echt gaat. Dat je elkaar van tevoren niet kent, bleek in eerdere meetings niets uit te maken!

Wanneer: 26 januari, 28 januari en 2 februari van 20.00 tot 21.00 uur
Waar: online via Zoom
Wie: iedere pleegouder is van harte welkom

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de ontmoetingen via de linkjes hieronder. Na je aanmelding ontvang je op de dag van de ontmoeting een Zoom-link waarmee je kunt inloggen. Hopelijk zien we je in een van de ontmoetingen!

Online ontmoeting 26 januari van 20.00 tot 21.00 uur

Online ontmoeting 28 januari van 20.00 tot 21.00 uur

Online ontmoeting 2 februari van 20.00 tot 21.00 uur

« Terug

Sluiten