Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Aftelberichten helpen pleegouders en gezinshuizen door de lockdown heen

Aftelberichten helpen pleegouders en gezinshuizen door de lockdown heen

Lockdown Aftelberichten.pngmaandag 21 december 2020 10:00

Opnieuw vijf weken thuis met de kinderen: dat hadden de meeste pleeggezinnen en gezinshuizen niet aan zien komen. Om ook deze lockdown toch zo goed mogelijk door te komen kunnen pleeg- en gezinshuisouders zich aanmelden voor de lockdown Aftelberichten: een dagelijkse e-mail met tips en inspiratie die vanaf 21 december dagelijks wordt verstuurd.

Gezinshuisouder Jan Willem Roseboom is initiatiefnemer: “Wij moesten als gezinshuisouders even heel diep zuchten afgelopen week. Na 2,5 week quarantaine waren we precies één dag ‘vrij’ en hup: wéér wekenlang met z’n allen op een kluitje. We horen ook van veel andere pleeg- en gezinshuisouders dat ze er behoorlijk tegenop zien. Er is bij kinderen en ouders gewoon net wat minder energie en veerkracht en dat de scholen dicht gingen kwam totaal onverwacht. Daarom steken we zoveel mogelijk pleeggezinnen en gezinshuizen een dagelijks hart onder de riem met een slimme tip of creatief idee. Iets waarmee je een glimlach op je gezin tovert in deze lastige weken.”

Wil je de aftelberichten tot 19 januari - of zolang als nodig - elke dag in je mail ontvangen? Schrijf je in via de link hieronder. Na je aanmelding ontvang je ook direct het digitale Samenspel in je mailbox met 20 verrassende gezinsactiviteiten. 

Aanmelden

De spontane actie is een initiatief van De Family Factory, entrea lindenhout en de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen. 

Logo's coronalockdownmailings.png

« Terug

Sluiten