Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Terugkijken: MAX Meldpunt over vergoedingen pleegzorg

Terugkijken: MAX Meldpunt over vergoedingen pleegzorg

maxmeldpunt.jpgzaterdag 31 oktober 2020 07:30

De financiële ondersteuning van pleeggezinnen moet beter. In de uitzending van MAX Meldpunt van vrijdag 30 oktober vertelt NVP-directeur Peter van der Loo wat er speelt voor pleegouders en welke verbeteringen mogelijk zijn. Je kunt de uitzending nu terugkijken.

In de uitzending van MAX Meldpunt is te zien dat kosten die je maakt als pleegouder te vaak niet of niet volledig worden vergoed. Ook is het vaak ingewikkeld om gemaakte kosten vergoed te krijgen en worden pleegouders daarbij van het kastje naar de muur gestuurd. Hierover ging Peter van der Loo, directeur van de NVP, in gesprek met Tweede Kamerlid Lisa Westerveld van Groenlinks. Je kunt de uitzending hier terugkijken: Pleegouders van kastje naar muur voor bijzondere zorgkosten.

Vergoedingen pleegzorg: wat speelt er en wat kun je doen?

Eerder dit jaar maakten we een overzicht van alles wat er speelt voor pleegouders. We hebben op een rij gezet wat er speelt voor pleegouders en wat je zelf kunt doen als kosten die je maakt niet vergoed worden. Laat ons ook weten wat er voor jou speelt of waarbij we je kunnen helpen. Dat kan via de link hieronder:

Vergoedingen pleegzorg

« Terug

Sluiten