Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Nieuwe bijeenkomsten in Amsterdam-Amstelland in september

Nieuwe bijeenkomsten in Amsterdam-Amstelland in september

logo.pngdinsdag 30 juni 2020 11:24

Dit voorjaar stonden vier bijeenkomsten voor pleegouders op de planning in de regio Amsterdam-Amstelland, totdat het coronavirus roet in het eten gooide. Helaas moesten we alle bijeenkomsten annuleren. Maar we hebben goed nieuws: in september gaan we de bijeenkomsten alsnog organiseren, samen met pleegzorgorganisaties Spirit en William Schrikker Pleegzorg en met de gemeente Amsterdam.

We organiseren vier bijeenkomsten op verschillende locaties in de regio: een voor pleegouders in Amsterdam-Noord, een voor pleegouders in Amsterdam-Zuidoost, een voor pleegouders in Amsterdam-centrum en de overige buurten en tot slot een bijeenkomst voor pleegouders uit Aalsmeer, Uithoorn, Amstelveen of Diemen. Uiteraard mag je ook aansluiten bij een van de andere bijeenkomsten als dat beter uitkomt!

Nieuwe data en een uitnodiging volgen zo snel mogelijk. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe data? Stuur dan alvast een mailtje naar pleegoudernetwerken@denvp.nl, dan sturen we je een uitnodiging zodra er meer bekend is!

« Terug

Sluiten