Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Ontmoet andere pleegouders online op 26 mei

Ontmoet andere pleegouders online op 26 mei

Online ontmoetingen voor pleegouders.pngdinsdag 19 mei 2020 08:50

Het is de komende tijd nog niet voor iedereen mogelijk om andere pleegouders te ontmoeten, ondanks de versoepeling van de coronamaatregelen. Toch kan het, zeker in deze tijd, fijn zijn om andere pleegouders te ontmoeten om te praten over het pleegouderschap, om ervaringen uit te wisselen, tips te delen of je hart te luchten. Daarom organiseren we op 26 mei om 20.00 uur opnieuw een online ontmoeting voor pleegouders. Doe jij ook mee?

Voor veel pleegoudernetwerken is het de komende tijd nog niet mogelijk om elkaar te ontmoeten, want anderhalve meter afstand houden is ingewikkeld en niet iedereen heeft tijd zolang nog niet alle (pleeg)kinderen weer naar school gaan. Maar veel pleegouders vinden het wel fijn om ook nu andere pleegouders te kunnen ontmoeten, bleek ook uit een enquête die we onlangs organiseerden.

Daarom organiseren we een online ontmoeting voor pleegouders op 26 mei van 20.00 tot 21.00 uur. Je kunt van tevoren aangeven waar je het graag over wilt hebben, maar dat hoeft niet. Een gespreksleider van de NVP begeleidt het gesprek. Het enige wat je nodig hebt is een laptop, smartphone of tablet met camera en een internetverbinding. En een goede kop koffie of lekkere thee natuurlijk!

Hoe werkt het?

  • Meld je aan via deze link: aanmelden online ontmoeting
  • Op de dag van de ontmoeting krijg je een mail met een link om in te loggen
  • Je logt om 20.00 uur in en doet mee met het gesprek. Tot dan!

Heb je vragen over het aanmelden of over de ontmoetingen? Stuur dan een mailtje naar pleegoudernetwerken@denvp.nl. Ben je benieuwd hoe andere pleegouders de eerdere online ontmoetingen vonden? Lees dan de ervaringen van Miriam en Peter, die in april meededen met een online ontmoeting. 

« Terug

Sluiten