Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Online ontmoetingen voor pleegouders: waaraan heb jij behoefte?

Online ontmoetingen voor pleegouders: waaraan heb jij behoefte?

Online ontmoetingen voor pleegouders.pngdonderdag 30 april 2020 10:00

Door de coronamaatregelen gaan ontmoetingen voor pleegouders niet door. In de afgelopen weken organiseerden we daarom online ontmoetingen voor pleegouders, zodat je elkaar toch kunt ontmoeten. Deze ontmoetingen willen we graag de komende tijd een vervolg geven. We zijn benieuwd waar jij behoefte aan hebt als het gaat over het online ontmoeten van andere pleegouders. Laat het ons weten door een korte vragenlijst in te vullen!

Zeker in deze tijden kan het fijn zijn om andere pleegouders te ontmoeten om ervaringen en tips uit te wisselen of je hart te luchten. Pleegouders die meededen aan de online ontmoetingen vonden het een toegevoegde waarde om online andere pleegouders te kunnen ontmoeten. We willen dan ook graag nieuwe online ontmoetingen organiseren en daarvoor horen we graag waaraan jij behoefte hebt: hoe vaak wil je andere pleegouders ontmoeten, op welke momenten zou je dat willen en waar zou je het graag over willen hebben? Je kunt het ons laten weten via onderstaande vragenlijst. Alvast bedankt voor het invullen!

Vragenlijst online ontmoetingen 

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of ideeën voor online ontmoetingen voor pleegouders? Stuur dan een mailtje naar pleegoudernetwerken@denvp.nl.

« Terug

Sluiten