Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

#pleeggezinchallenge twee: maak een selfie met een wild dier

#pleeggezinchallenge twee: maak een selfie met een wild dier

Wilde dieren 1.jpgdinsdag 21 april 2020 13:21

Samen met JongWijs en Stichting Kinderpostzegels organiseren we een wekelijkse creatieve challenge die je, samen met je pleeggezin, vanuit huis of in je buurt kunt uitvoeren. De #pleeggezinchallenge van deze week: maak een selfie met een wild dier in je eigen woonkamer of tuin. Voer de opdracht uit en stuur je foto op, dan maak je kans op een prijzenpakket met daarin onder andere een bioscoopbon voor betere tijden!

Misschien heb je het al voorbij zien komen: je kunt via Google met je telefoon een levensgroot wild dier in je woonkamer neerzetten. Wij dagen je in deze tweede challenge uit om zelf een wild dier ergens neer te zetten en daarop te reageren of iets anders mee te doen. Je mag het zo gek bedenken als je zelf wilt. Schrik jij je rot van het dier in je kamer? Geef je je wilde dier een deken? Laat je jezelf opeten? Zet je het dier op tafel? Of ligt er een dier te luieren op je bank? Wij zijn benieuwd!

Wilde dieren 1.jpg

Gaan jullie de uitdaging aan?

Via de link hieronder vind je alle informatie over de nieuwe challenge en lees je hoe je mee kunt doen. Gaan jullie de uitdaging aan?

#pleeggezinchallenge twee

Winnaars eerste challenge

De jury heeft na lang beraad een winnaar gekozen van de eerste challenge: gezinshuis Kracht van Verschil uit Leusden. Hun inzending vind je hier.

« Terug

Sluiten