Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

#pleeggezinchallenge: ga jij de uitdaging aan?

#pleeggezinchallenge: ga jij de uitdaging aan?

fotochallenge1dinsdag 14 april 2020 16:23

Samen met JongWijs en Stichting Kinderpostzegels organiseren we een wekelijkse creatieve challenge die je, samen met je pleeggezin, vanuit huis of in je buurt kunt uitvoeren. Ga jij de uitdaging aan om de challenge zo goed en zo creatief mogelijk uit te voeren? De eerste challenge is vandaag gestart!

De eerste challenge is een buitenchallenge: maak een stoepkrijttekening met jezelf en de andere leden van je pleeggezin in de hoofdrol. Wie zet jij allemaal op je tekening? Bedenk een leuke, creatieve of grappige situatie en teken die met stoepkrijt. Geef jezelf een mooie plek in de tekening en maak van bovenaf een foto. Je mag zoveel attributen of accessoires tekenen als je zelf wilt en iedereen uit je gezin mag deelnemen aan de foto. Als er maar één iemand overblijft om de foto te maken! De mooiste en creatiefste stoepkrijttekening wint de challenge. Alle informatie over de eerste challenge vind je hier

Volgende week kiezen we de winnaar van de eerste challenge; die ontvangt een pleegzorgpakket met daarin onder andere een bioscoopbon voor betere tijden. Dan versturen we ook de volgende challenge. Wil je die in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de pleegzorgtips en je krijgt iedere week een nieuwe #pleeggezinchallenge!

Inschrijven pleegzorgtips

« Terug

Sluiten