Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Extra poppenvilla’s voor pleeggezinnen tijdens coronacrisis

Extra poppenvilla’s voor pleeggezinnen tijdens coronacrisis

30 DollsVilla by Liliane® light 4339.jpgdinsdag 14 april 2020 16:20

Deze week ontvangen 21 pleeggezinnen die lid zijn van de NVP een Poppenvilla by Liliane. Nu (pleeg)kinderen door de coronacrisis thuis zijn, stelt de stichting die de villa’s doneert extra villa’s beschikbaar voor pleeggezinnen. Voor alle ontvangers van de poppenvilla’s: we wensen jullie heel veel plezier met de poppenvilla!

Normaal zijn er zeventig poppenvilla’s per jaar beschikbaar voor pleeggezinnen en gezinshuizen. Dit is mogelijk door een samenwerking tussen de Rudolphstichting Poppenvilla by Liliane, de NVP en een jaarlijkse donatie van een ideële stichting. Nu (pleeg)kinderen langdurig thuis zijn omdat school en kinderopvang gesloten zijn door de coronamaatregelen, kan de Poppenvilla by Liliane afleiding en vreugde bieden en kunnen kinderen er samen mee spelen.

In de afgelopen jaren hebben we honderden pleeggezinnen blij kunnen maken met een poppenvilla. Wil je ook een poppenvilla ontvangen? De enige voorwaarde is dat je lid bent van de NVP en dat er een of meerdere pleegkinderen in je pleeggezin wonen die tussen 4 en 12 jaar oud zijn. Let op: door de grote vraag is er een wachtlijst voor de poppenvilla’s. Je kunt een aanvraag indienen, maar het is nog niet duidelijk wanneer de poppenvilla’s geleverd kunnen worden.

Meer informatie over het aanvragen van de villa vind je hier.

« Terug

Sluiten