Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegouders gezocht voor testpanel reflectietool

Pleegouders gezocht voor testpanel reflectietool

180219_versterken_illustratie_gezin.jpgdinsdag 14 mei 2019 13:00

In het programma Versterken van de kracht van pleegouders werken de NVP en Jeugdzorg Nederland aan het versterken we de kracht van pleegouders door leren en jezelf ontwikkelen een vanzelfsprekend deel van het pleegouderschap te maken. Daarvoor hebben we een online reflectietool ontwikkeld, die helpt om je sterke en minder sterke kanten als pleegouder te ontdekken. Wil jij de tool testen? Meld je aan voor het testpanel!

Het online hulpmiddel helpt pleegouders om te reflecteren op hun rol als pleegouder. Het helpt om te bepalen waar je sterke punten liggen en wat je eventuele verbeterpunten zijn. Zo kun je beter bepalen over welke onderwerpen je meer wilt leren of welke eigenschappen je wilt versterken.

We willen de toolgraag testen met pleegouders, zodat we zeker weten dat het goed werkt en aansluit bij de doelgroep. Wil je in een testpanel, samen met andere pleegouders, de reflectietool testen? We zoeken zowel beginnende als ervaren pleegouders die hun mening willen geven over de tool. Daarvoor organiseren we een bijeenkomst op donderdag 23 mei in Utrecht van 10 tot 12 uur. Je ontvangt 100 euro en reiskostenvergoeding voor je deelname. Er is een beperkt aantal plekken, dus reageer snel als je erbij wilt zijn!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Claudia via cwerner@denvp.nl. Vermeld bij je aanmelding je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Na je aanmelding ontvang je meer informatie over de bijeenkomst. Als je vragen hebt, kun je die aan haar stellen. 

Update: de bijeenkomst is vol. Wil je in de toekomst als eerste een bericht ontvangen over bijeenkomsten en updates over het programma Versterken van de kracht van pleegouders? Stuur daarvoor een mail naar Claudia via cwerner@denvp.nl.

Meer informatie over het programma Versterken van de kracht van pleegouders vind je op deze pagina:

Versterken van de kracht van pleegouders

« Terug

Sluiten