Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Kritische lezers en meedenkers gezocht voor redactieraad Wegwijs in pleegzorgland

Kritische lezers en meedenkers gezocht voor redactieraad Wegwijs in pleegzorgland

dreamstime_s_29280689.jpgwoensdag 13 maart 2019 08:53

In het project Wegwijs in pleegzorgland verbeteren we de informatievoorziening over regelingen, wetten, juridische en financiële onderwerpen voor pleegouders. Om ervoor te zorgen dat de informatie leesbaar, interessant en relevant is voor pleegouders, stellen we een redactieraad in. Vind jij het leuk om mee de denken, mee te lezen en jouw ervaringen en kennis met ons te delen? Meld je dan aan voor de redactieraad!

Wegwijs in pleegzorgland
Niet alle informatie die je nodig hebt als pleegouder is makkelijk te vinden. En wat er te vinden is, is niet altijd volledig. Daarin willen we verandering brengen met het project Wegwijs in pleegzorgland. Volgens een vaste werkwijze gaan we informatie verzamelen, vullen we de ontbrekende en onvolledige informatie aan, verzamelen we input en ervaringen van pleegouders en experts en publiceren we de informatie online. Zo vind je voortaan alle informatie die je nodig hebt als pleegouder op één centrale plaats.

Redactieraad
Juiste en volledige informatie aanbieden voor pleegouders kunnen we natuurlijk niet zonder de hulp van pleegouders. Daarom zoeken we pleegouders die lid willen worden van onze redactieraad. Als lid van de redactieraad lever je input op de onderwerpen die aan bod moeten komen, lees je kritisch mee in de artikelen die geschreven worden, beoordeel je de artikelen op leesbaarheid en volledigheid en ben je een sparringpartner voor de redacteuren van de NVP.

Lijkt het je leuk om mee te denken over onderwerpen die we moeten behandelen, kritisch mee te lezen en artikelen te beoordelen? Meld je dan aan voor de redactieraad. Meer informatie vind je in de vacature:

Vrijwilligersvacature redactieraad

Heb je vragen over het project, de vacature of wil je op een andere manier meehelpen? Neem dan contact op met Ruby via rjelicic@denvp.nl.

« Terug

Sluiten