Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Verhalentournee 'Thuis in een pleeggezin' in zes Drechtsteden

Verhalentournee 'Thuis in een pleeggezin' in zes Drechtsteden

Koppen bij elkaar.jpgdinsdag 19 februari 2019 14:00

In maart en april komt de verhalentournee 'Thuis in een pleeggezin' naar zes Drechtsteden! In Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht, Dordrecht en Sliedrecht organiseren we bijeenkomsten voor pleegouders waar de verhalen van pleegkinderen en pleegouders centraal staan.

Als pleeggezin weet je er alles van: over pleegzorg raak je niet snel uitgepraat. De mooie, maar ook de ingewikkelde ervaringen die je opdoet draag je met je mee. Tijdens de verhalentournee kun je luisteren en kijken naar de verhalen van pleegkinderen en pleegouders. Daarnaast is er alle tijd om je eigen ervaringen te delen met andere pleegouders. 

Voor wie?
De verhalentournee is voor deeltijd-, netwerk-, crisis- en voltijdpleegouders. Ook de wethouder van de gemeente en medewerkers van de pleegzorgorganisaties zullen erbij zijn. Want als pleegouders, de gemeente en de pleegzorgorganisaties elkaar goed weten te vinden, kunnen zij samen de hulp voor pleegkinderen versterken.

Aanmelden
Klik hieronder op één van de locaties voor meer informatie, uitnodigingen en om je aan te melden:

Zwijndrecht 14 maart

Hendrik-Ido-Ambacht 20 maart

Sliedrecht 21 maart

Alblasserdam 25 maart

Papendrecht 26 maart

Dordrecht 4 april

De verhalentournee Thuis in een pleeggezin wordt georganiseerd door de zes gemeenten in samenwerking met de pleegzorgorganisaties die in de Drechtsteden actief zijn, SafeWings en de NVP.

« Terug

Sluiten