Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Wegwijs in pleegzorgland: welke pleegzorginformatie mist of is onvoldoende?

Wegwijs in pleegzorgland: welke pleegzorginformatie mist of is onvoldoende?

Vraagteken.pngdonderdag 20 december 2018 09:00

In het project Wegwijs in pleegzorgland verbeteren we de informatievoorziening voor pleegouders. Want als pleegouder krijg je te maken met een systeem van jeugdhulp dat soms knap ingewikkeld is. Niet alle informatie waar je naar op zoek bent als pleegouder is makkelijk te vinden. Welke pleegzorginformatie is volgens jou nog onvoldoende beschikbaar of welke onderwerpen kunnen beter toegelicht worden? Laat het weten door een korte enquête in te vullen!

Als pleegouder ben je waarschijnlijk regelmatig op zoek naar informatie over regels, rechten en plichten, vergoedingen of andere zaken. Of antwoord op vragen wat bijvoorbeeld jouw positie is als pleegouder bij onenigheid over een bezoekregeling. En hoe ga je er mee om als de een dit zegt en iemand anders iets heel anders? Niet al die informatie is makkelijk te vinden en als je informatie vindt, is die niet altijd volledig of correct. Daarom willen we de informatie verbeteren over pleegzorgonderwerpen waar nu te weinig over te vinden is. Die informatie delen we via onze website, zodat je op één centrale plaats antwoord vindt op al je pleegzorgvragen.

Help mee!
We hebben een paar korte vragen over de pleegzorginformatie waar jij naar zoekt of die volgens jou nog beter zou kunnen. Door de vragen in te vullen, help je ons om een beter beeld te krijgen van de onderwerpen die aan bod moeten komen in het project. Alvast bedankt voor het invullen! 

Naar de vragenlijst

Informatie en vragen
Meer informatie over het project Wegwijs in pleegzorgland vind je hier. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@denvp.nl.

« Terug

Sluiten