Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Vernieuwende ideeën gezocht om leer- en ontwikkelmogelijkheden voor pleegouders te verbeteren!

Vernieuwende ideeën gezocht om leer- en ontwikkelmogelijkheden voor pleegouders te verbeteren!

180219_versterken_illustratie_gezin.jpgdinsdag 18 december 2018 15:45

Heb jij een idee om de ondersteuning van pleegouders door middel van leren en
ontwikkelen te verbeteren? Meld jouw idee aan bij het programma Versterken van de kracht van pleegouders en maak kans op budget en ondersteuning!

Om een verschil te kunnen blijven maken in het leven van pleegkinderen is het belangrijk dat pleegouders (kunnen) blijven leren en zich zo blijven ontwikkelen. Jeugdzorg Nederland, de VNG en de NVP werken samen in het programma Versterken van de kracht van pleegouders om dat nog beter mogelijk te maken.

Onderdeel van het programma is De Werkplaats waarin we voor en met pleegouders op zoek gaan naar nieuwe middelen (zowel qua vorm als qua inhoud) om te leren en ontwikkelen. We willen nieuwe projecten die van waarde kunnen zijn voor pleegouders stimuleren. Dat kunnen ideeën en al ontwikkelde projecten van pleegzorgorganisaties en andere partijen zijn, maar ook ideeën vanuit andere sectoren die geschikt kunnen zijn voor de pleegzorg. 

Heb jij een idee om de ondersteuning van pleegouders door middel van leren en ontwikkelen te verbeteren? Ben je zelf pleegouder, pleegzorgprofessional, designer, ondernemer, programmeur of gewoon een liefhebber van ‘leren’? Meld jouw concept aan voor De Werkplaats en maak kans op:

- budget (tussen de 2.000 en 30.000 euro excl. btw per initiatief);
- ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie;
- testpanel(s) om je idee te toetsen en/of mede te ontwikkelen.
Aanmelden
Meld jouw idee voor 1 februari 2019 aan via deze link. Maak ook een filmpje van maximaal twee minuten waarin je je idee toelicht en mail dit naar Hans Kodde via hans.kodde@jeugdzorgnederland.nl. Meer informatie over het aanmelden en de criteria vind je hier: download de criteria.

« Terug

Sluiten