Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Plaats voor pleeggezinnen tijdens familiedagen Duinrell

Plaats voor pleeggezinnen tijdens familiedagen Duinrell

Duinrell-2.jpgdinsdag 27 november 2018 12:30

Wat hebben we genoten van de Pleegzorg Familiedagen in Duinrell! Meer dan 7.000 pleegouders, kinderen, opa's, oma's, vriendjes en vriendinnetjes kwamen naar het park tijdens het eerste weekend van november. Sommigen een dag, anderen zelfs een heel weekend. Een groot deel van de pleeggezinnen kwam bij ons op de koffie, ging op de foto bij de photobooth, raadde mee naar het aantal pepernoten in de pepernotenpot, maakte kennis met andere pleeggezinnen terwijl kinderen zich vermaakten met een kleurplaat of dacht na over de vragen uit het gespreksspel 'Dromen, denken, doen'.

We hopen dat jij het net zo naar je zin hebt gehad als wij. We blikken nog één keer terug om na te genieten!

Meer dan vijfhonderd foto's bij de photobooth

Van 's morgens vroeg tot ver voorbij sluitingstijd stonden er gezinnen voor de photobooth. Uiteindelijk werden er meer dan vijfhonderd foto's gemaakt tijdens het weekend. Heeft de foto een mooi plekje in jullie huis gekregen? Uiteraard gingen we zelf ook op de foto:

Hoeveel pepernoten zaten er in de pepernotenpot?

Heb je geraden hoeveel pepernoten er in de pot op onze stand zaten? We hebben alle antwoorden tussen 100 en 200 duizend miljoen gehoord, maar er was maar één iemand die het precies goed had: 563 pepernoten zaten er de pot. De winnaar heeft het pleegzorgpakket, met onder meer het boek 'Een (h)echte uitdaging' van Inge Vandeweege, inmiddels ontvangen.

Kaarten met boodschappen en berichten voor pleeggezinnen

De postzak aan onze kraam vulde zich al snel met kaarten met een bericht voor een ander pleeggezin. Helaas is het door alle drukte niet gelukt om de kaarten uit te delen in Duinrell, maar we gaan de berichten de komende tijd alsnog delen via social media, e-mail en onze website. We kunnen niet alle berichten delen in deze mail, maar een kleine selectie van alle mooie boodschappen willen we je niet onthouden:

Vandaag een heerlijk dagje gehad in Duinrell! Veel succes de komende tijd met alles, ook met de minder leuke dingen en momenten. Zet 'm op en geniet!

Hoi bijzondere ouder, wat tof dat jullie je huis en hart openstellen voor een ander. Misschien is het niet altijd even makkelijk, geniet dan extra van de zonnige, mooie en gezellige momenten! Jullie zijn goud waard!

Delen maakt het leven mooier en geeft jezelf blijdschap. Veel geluk!

« Terug

Sluiten