Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Nieuwe wervingsactie pleegouders: doneer je sporthek

Nieuwe wervingsactie pleegouders: doneer je sporthek

Doneerjesporthek_websitebanner_Tim.jpgmaandag 24 september 2018 11:38

Pleegzorg Nederland start een nieuwe campagne om pleegouders te werven: 'Doneer je sporthek'. Twee spandoeken die opgehangen kunnen worden aan de hekken van sportverenigingen moeten zorgen voor aandacht voor pleegzorg en helpen om nieuwe pleeggezinnen te vinden.

Met de actie ’Doneer je sporthek’ zoekt Pleegzorg Nederland de samenwerking met sportverenigingen voor de werving van nieuwe pleegouders. Sportverenigingen kunnen op een heel eenvoudige manier een bijdrage leveren aan de werving van pleegouders door hun hekken beschikbaar te stellen. Er zijn twee spandoeken, die te vinden zijn op de site van Pleegzorg Nederland. De pleegzorgaanbieders zorgen ervoor dat een spandoek naar keuze bij de deelnemende sportverenigingen op het sporthek wordt opgehangen. 

Vorig jaar startte de campagne 'Doneer je schoolhek' tijdens de Week van de Pleegzorg. Tijdens deze succesvolle campagne verschenen overal in het land spandoeken die zorgden voor aandacht voor pleegzorg en hielpen bij de werving van nieuwe pleegouders. Meer informatie over de wervingscampagnes van Pleegzorg Nederland is te vinden op de website supergewonemensengezocht.nl.

« Terug

Sluiten