Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Pleegouders gezocht voor werkgroep over leer- en ontwikkelmogelijkheden

Pleegouders gezocht voor werkgroep over leer- en ontwikkelmogelijkheden

180219_versterken_illustratie_gezin.jpgdinsdag 04 september 2018 13:34

Ben jij pleegouder en vind je het interessant om mee te denken over leer- en ontwikkelmogelijkheden voor pleegouders? Dan zijn we op zoek naar jou voor een werkbijeenkomst op 11 september in Utrecht!

Om een verschil te maken in het leven van pleegkinderen is het belangrijk dat pleegouders blijven leren en zich blijven ontwikkelen. Veel pleegouders vinden dat dit helpt om het pleegouderschap goed vol te houden. In het programma ‘Versterken van de kracht van pleegouders’ werken we samen met pleegouders en pleegzorgorganisaties om dat mogelijk te maken.

In de werkgroep ‘Doe het zelf’ ontwikkelen we, samen met een groep pleegouders, een aanpak om alle pleegouders te helpen bij het leren en ontwikkelen. We werken aan een instrument waarmee pleegouders zelf in kaart kunnen brengen waar hun leer- en ontwikkelvragen liggen. Voor een werkbijeenkomst op 11 september in Utrecht zoeken we pleegouders die daarover met ons willen meedenken. Het uitgangspunt is ‘voor en door pleegouders’. Daarom zijn we heel benieuwd naar jouw ideeën! De bijeenkomst is van 10.00 tot 14.00 uur. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding van €100,- voor je inzet.

Meer informatie over het programma ‘Versterken van de kracht van pleegouders’ vind je hier. Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de bijeenkomst? Dat kan bij Maartje via mgardeniers@denvp.nl. Er is een beperkt aantal plekken, dus laat het snel horen als je erbij wilt zijn.

« Terug

Sluiten