Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Programma netwerkendag: ontmoeting en uitwisseling voor pleegoudernetwerken

Programma netwerkendag: ontmoeting en uitwisseling voor pleegoudernetwerken

pleegouderdag.jpgwoensdag 29 augustus 2018 14:23

Het programma voor de pleegoudernetwerkendag op 29 september is bekend! Tijdens deze dag is er volop ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen en tips met andere pleegouders over pleegoudernetwerken. Daarnaast heb je keuze uit zes workshops waarin allerlei aspecten van ontmoetingen tussen pleegouders aan bod komen.

Op de eerste landelijke pleegoudernetwerkendag word je geïnspireerd over alles wat met pleegoudernetwerken te maken heeft. Van het starten van een netwerk tot invulling geven aan bijeenkomsten van bestaande netwerken en van belangenbehartiging tot communicatie en media-aandacht: alle aspecten van ontmoetingen tussen pleegouders komen aan bod tijdens deze dag! In de workshops komen onderwerpen aan bod als het starten van een netwerk, je netwerk uitbreiden, communicatie binnen je netwerk en aandacht van de media, de stem van pleegouders laten horen en pleegoudernetwerken online. Download hieronder het complete programma:

Download programma

De pleegoudernetwerkendag is een dag voor iedereen die deel uitmaakt van een pleegoudernetwerk, interesse heeft in het starten van een netwerk van pleegouders in de buurt of die op een andere manier geïnteresseerd is in het onderwerp. Ook pleegzorgprofessionals en beleidsambtenaren van gemeenten die zich bezighouden met ontmoetingen tussen pleegouders zijn van harte welkom! 

Aanmelden
Als je je nog niet hebt aangemeld voor de pleegoudernetwerkendag, kan dat via deze pagina. Kom je met meerdere mensen? Schrijf deze dan apart in, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Hopelijk zien we je op 29 september!

Aanmelden

« Terug

Sluiten