Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Doe mee met een gesprek tussen pleegouders, jeugdbeschermers en pleegzorgbegeleiders in Twente

Doe mee met een gesprek tussen pleegouders, jeugdbeschermers en pleegzorgbegeleiders in Twente

fb.PNGwoensdag 22 augustus 2018 14:32

Op woensdag 3 oktober 2018 organiseren we in Oldenzaal een gesprek tussen pleegouders, jeugdbeschermers en pleegzorgbegeleiders over de samenwerking rondom een pleegkind. Het doel van het gesprek is meer begrip krijgen voor elkaars rol, zodat de samenwerking tussen de partijen verbetert. Wil je meedoen aan dit gesprek? Meld je dan snel aan!

Bij het zorgen voor een pleegkind werk je als pleegouders samen met onder andere een pleegzorgbegeleider en een jeugdbeschermer. Iedereen wil het beste voor het pleegkind en om dat te bereiken, is een goede samenwerking heel belangrijk. Om die samenwerking te verbeteren, gaan we in dit gesprek in op de rol die de verschillende partijen hebben in de samenwerking: waarom worden bepaalde keuzes gemaakt? Waar heb je als pleegouder of professional behoefte aan in het onderlinge contact? Op welke manier kun je de samenwerking verbeteren?

Adviezen voor verbetering
Sinds vorig jaar organiseren we op verschillende plekken in het land deze gesprekken. Op basis van de eerdere gesprekken is dit magazine gemaakt met adviezen om de samenwerking tussen pleegouders, pleegzorgbegeleiders en jeugdbeschermers te verbeteren. Meer informatie over de gesprekken vind je hier.

Meedoen
Wil je als pleegouder meedoen aan het gesprek? Meld je dan zo snel mogelijk via deze link.

Wanneer: woensdag 3 oktober 2018 van 9.00 – 11.00 uur
Waar: Gemeentehuis Oldenzaal, Ganzenmarkt 1
Wie: vier pleegouders, vier pleegzorgbegeleiders en vier jeugdbeschermers
Aanmelden: klik op de button hieronder

Aanmelden

« Terug

Sluiten