Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Locatie pleegoudernetwerkendag 29 september bekend!

Locatie pleegoudernetwerkendag 29 september bekend!

pleegouderdag.jpgwoensdag 15 augustus 2018 10:06

De locatie voor de eerste landelijke pleegoudernetwerkendag is bekend: op 29 september is iedereen die deel uitmaakt van een pleegoudernetwerk of die interesse heeft in het onderwerp welkom in The Colour Kitchen Zuilen in Utrecht. Heb jij je al aangemeld?

De pleegoudernetwerkendag wordt een dag vol inspiratie, informatie, praktische tips en uitwisseling voor iedereen die lid is van een pleegoudernetwerk of die geïnteresseerd is in het onderwerp. In verschillende workshops komen vragen als 'hoe start je een pleegoudernetwerk', 'hoe organiseer je een thema-avond' en 'hoe vraag ik aandacht voor onderwerpen die ons bezighouden' aan bod. Tijdens de netwerkendag helpen we je op weg met tips en ideeën en delen pleegouders van verschillende netwerken hun ervaringen. 

Voor wie?
De pleegoudernetwerkendag is voor pleegouders die al deel uitmaken van een pleegoudernetwerk, maar ook voor pleegouders die dat graag willen. Ook beleidsmedewerkers van gemeenten en medewerkers van pleegzorgorganisaties die geïnteresseerd zijn in het onderwerp zijn van harte welkom. Het programma biedt voor ieder wat wils!

Aanmelden
Om zeker te zijn van een plek kun je je nu al aanmelden via de button hieronder. Kom je met meerdere personen? Meld deze dan apart aan. Dan weten wij op hoeveel personen we kunnen rekenen.

Aanmelden

Praktische informatie
Datum: zaterdag 29 september 2018
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Waar: The Colour Kitchen Zuilen, Prinses Christinalaan 1 3554 JL Utrecht
Toegang: gratis!
Aanmelden: klik hier

« Terug

Sluiten