Ons telefoonnummer: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Bijeenkomst JongWijs voor jongeren met pleegzorgervaring

Bijeenkomst JongWijs voor jongeren met pleegzorgervaring

Logo JongWijs 2015 kleur.pngmaandag 16 juli 2018 16:23

JongWijs organiseert op 21 juli een bijeenkomst in Zwolle voor jongeren vanaf 16 jaar met pleegzorgervaring. Woon je in een pleeggezin of heb je daar gewoond? Of heb je een pleegbroer of pleegzus? Vind je het leuk om andere pleegjongeren te ontmoeten en jouw pleegzorgervaringen te delen om de pleegzorg te verbeteren? Meld je dan aan!

Tijdens de bijeenkomst maken de JongWijzers graag kennis met jou en zijn ze benieuwd hoe JongWijs jou zou kunnen helpen om je pleegzorgervaringen te delen. De jongeren van JongWijs laten de stem van pleegjongeren horen aan pleegzorgprofessionals en beleidsmakers in workshops en op bijeenkomsten. Daar kunnen ze de hulp van meer pleegjongeren goed bij gebruiken! En wie weet heb jij nog andere toffe ideeën waarmee JongWijs aan de slag kan?

De bijeenkomst is zaterdag 21 juli in Zwolle, van 11.00 tot 14.00 uur. Meld je aan door een mailtje te sturen naar Dennis via dennis@jongwijs.org!

JongWijs
JongWijs is een landelijk netwerk van jongeren met ervaring in de pleegzorg of een gezinshuis. Ze organiseren ontmoetingen voor (pleeg)jongeren, delen hun pleegzorgervaringen in workshops voor professionals en laten de stem van pleegjongeren horen op bijeenkomsten. Meer informatie vind je op jongwijs.org

« Terug

Sluiten