Ons telefoonnummer: Contact en helpdesk: 030-293 1500 Ons e-mailadres: info@denvp.nl

Gezocht: ouders en pleegouders met een goede samenwerkingsrelatie

Gezocht: ouders en pleegouders met een goede samenwerkingsrelatie

180219_versterken_illustratie_gezin.jpgmaandag 16 juli 2018 14:16

Een goede samenwerking tussen ouders en pleegouders is van groot belang voor de ontwikkeling van pleegkinderen. Maar wat zorgt ervoor dat de samenwerking tussen ouders en pleegouders goed werkt? Het programma Versterken van de kracht van pleegouders is op zoek naar ouders en pleegouders die kunnen helpen om de factoren die zorgen voor een goede samenwerking in kaart te brengen. Zo kunnen we alle ouders en pleegouders in Nederland betere ondersteuning bieden en de samenwerkingen verbeteren.

Zijn jullie ouders en pleegouders met een goede samenwerkingsrelatie en willen jullie hier samen over vertellen? Meld je dan aan voor het onderzoek van het Lectoraat Jeugd en Gezin van de Christelijke Hogeschool Ede. Vermeld bij je aanmelding de volgende gegevens:
  • Naam ouders en pleegouders
  • Contactgegevens
  • Startdatum en soort plaatsing
  • Leeftijd pleegkind(eren)
  • Korte omschrijving van de samenwerking

Mail je aanmelding naar Martine Noordegraaf, lector Jeugd en Gezin aan de CHE, via mnoordegraaf@che.nl. Meer informatie over het onderzoek kan ook bij haar opgevraagd worden. Het onderzoek loopt van juli tot november 2018. Deelnemers krijgen een VVV-bon van 25 euro. De uitnodiging vind je hier

Werkgroep
Het onderzoek is een opdracht van de werkgroep ‘Samenwerking ouders-pleegouders’ van het programma Versterken van de kracht van pleegouders. Meer informatie over het programma vind je in deze infographic of op deze pagina. In het boekje ‘De verhalen – mei 2018’ staat het verhaal van Wendy, Joop, Aline en Boudewijn, waarin zij vertellen over de samenwerking tussen ouders en pleegouders. 

« Terug

Sluiten